Naše produkty a značky
Jablone
Hrušky.
Pestovanie čerešní na Slovensku.
Naši pestovatelia pestujú čerešne v troch rôznych mikroklimatických oblastiach na celkovej rozlohe 70 hektárov. Najviac pestované odrody sú Kordia a Regina.Okrem nich sa pestujú aj odrody Van, Regina, Summit, Techlovan, Karina, Lapins. Slovenské čerešne sú v ponuke od začiatku júla do konca júla. Pre svoju výnimočnú kvalitu sú žiadané takmer v celej Európe. Každoročne prevažná časť úrody smeruje na export do Holandska, Belgicka, Talianska, Anglicka atd.
Veľkoplodé čučoeriedky.
Naši pestovatelia čučoriedok sa nachádzajú takmer na celom Slovensku. Sady s drobným ovocím nájdete napríklad na Žitnom ostrove, na Orave, alebo na Hornom Šariši. Sú veľmi náročné na pestovateľské zručnosti, klímu a pôdu. V niektorých lokalitách je potrebné vylepšiť vlastnosti pôdy. Obohatiť ju o organickú hmotu, upraviť pH a obsah živín. V takomto prípade sa pestuje v kontajneroch. Aj keď sú vlastnosti pôdy ideálne, kvapková závlaha a fertigácia sú samozrejmosťou.
Slovenskí pestovatelia pestujú hlavne staršie, osvedčené odrody Duke, Chandler, Bluekcop. Ale aj novšie, právne chránené odrody Draper®, Liberty® a Aurora®.
Pestovanie jahôd na Slovensku.
Slovenskí pestovatelia pestujú hlavne odrody Elsanta, Honeoye, Darkselect, Query, Sonata, Clery, Joly. Naši pestovatelia pestujú jahody na rozlohe 35 hektárov. Z tejto rozlohy je 12,5 hektárov v Dunajskej Lužnej. Vo fóliovích tuneloch je 0,5 hektárov jahôd.
Ovocné štavy.
Výroba našej jablkovej šťavy začína v našich sadoch, kde sa zberajú dokonale vyzreté, kvalitné plody. Pozbierané jablká sa triedia, dôkladne umývajú, rozomelú a veľmi šetrene vylisujú. Do našej šťavy nie je pridávaný cukor ani žiadne iné prísady. Jablková šťava je šetrne zahriata na čo možno najkratší čas a následne aj rýchlo schladená. Takto sa v tejto 100% jablkovej šťave zachová maximum vitamínov, výborná chuť a príjemná farba.
Chrumkavé, sušené ovocie.
Ovocie, ktoré sušíme pochádza od špičkových slovenských pestovateľov. Oberá sa dokonale vyzreté a úplne zdravé. Po zbere je uskladnené v tzv. ULO skladoch. Sú to hermeticky uzavreté chladiarenské komory, v ktorých sa pomocou sofistikovanej technológie reguluje obsah atmosférických plynov. To spôsobuje, že procesy dozrievania v plodoch sa takmer zastavia a ovocie ostane čerstvé až do novej úrody. ULO komory, počas celého roka, postupne otvárame.