KIKU®

Fuji KIKU®. Azda najsladšie jablko, aké ste kedy jedli.

Jablku Fuji KIKU® príroda nadelila jedinečné genetické vlastnosti. V podobe prírodného cukru dokáže naakumulovať približne o 40% viac slnečnej energie, ako ostatné odrody. Na Slovensku sa Fuji KIKU® oberá až tesne pred príchodom mrazov. Napriek tomu nikdy neprezreje. V sklade ostáva šťavnaté a chrumkavé najmenej 10 mesiacov.

Fuji KIKU® HISTÓRIA 20 ROKOV

Ovocinársky škôlkar Luis Braun z Južného Tirolska objavil v roku 1990 na Japonskom ostrove Honšu odrodu jablka, ktorú neskôr nazval Fuji KIKU 8.

Nasledovali roky práce v spolupráci s výskumnými inštitúciami pri rozmnožovaní a selekcii stromov pochádzajúcich z pôvodného rodičovského stromu. Výsledkom sú sady KIKU 8, ktoré rodia homogénne ovocie. Nie je divu, že výskumné ústavy Fuji KIKU 8 ovocinárom vrelo doporučujú a ich odporúčania nasledujú pestovatelia na celom svete.

Dnes je KIKU® obchodná značka a logo chránené na celom svete. Zaručuje to dobré postavenie značky vďaka perfektnej obchodnej prezentácii a dokonalú vystopovateľnosť vďaka logu, ktoré sú na každom stromčeku Fuji KIKU®.

Posledné roky potvrdili, že táto stratégia bola správna, lebo dopyt po Fuji KIKU ® takmer prevýšil súčasné produkčné možnosti. Reklamná stratégia KIKU® neustále pôsobí na cieľovú skupinu zákazníkov v dokonalej harmónii so zvyšujúcou sa produkciou.

KIKU® vo svete